36.00€

Citadels

Citadels
Rakenna komein keskiaikainen kaupunki!

Valtakunta tarvitsee uuden rakentajamestarin, ja olet yksi halutun toimen tavoittelijoista. Tullaksesi valituksi sinun on tehtävä vaikutus hallitsijaan rakentamalla majesteettinen keskiaikainen suurkaupunki. Tarvitset kaupungin rakentamiseen mitä erilaisempien henkilöiden apua. Palkkaatko ovelan varkaan ryöstämään yhden kilpailijoistasi vai tilaatko arkkitehdin rakentamaan noepasti useita paikkoja? Vain paras kaupunki tuo rakentajalleen mestarirakentajan arvonimen.

Citadelsissa pelaajat luovat keskiaikaisen kaupungin keräämällä kultarahoja ja rakentamalla paikkoja paikallisten asukkaiden avulla. Pelin lopussa voittajaksi nousee vaikuttavimman kaupungin aikaansaanut pelaaja!

Citadels on julkaistu 25 kielellä, ja se on ollut ehdolla monien palkintojen saajaksi. Sitä pidetäänkin yhtenä nykyajan parhaista korttipeleistä. Tässä pelin versiossa on yhdistetty hahmoja ja paikkoja sekä alkuperäisestä pelistä että sen lisäosasta. Lisäksi mukana on 9 aivan uutta hahmoa ja 12 uutta paikkaa, jotka tuovat peliin entistä enemmän vaihtelua.
Arviot
Julkaisijat
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi etsimäsi.
tarkempi haku
Jaa sosiaalisessa mediassa
Share via E-Mail Share on Facebook Share on Twitter Share on Digg