25.00€

Elasund

Elasund
Catanin uudisasukkaiden kehittäjän Klaus Teuberin uusi peli!

Elasund tunnettiin ennen pienenä rannikkokaupunkina, mutta nyt se kasvaa vauhdilla. Kaupunkiin muuttaa yhä enemmän Catanin asukkaita!

Sinut on valittu kehittämään Elasundin kaupunkia, jonka kasvu ja rikkaus ovat molemmat sinun käsissäsi. Olet jo palkannut työmiehet ja majoittanut heidät. Mutta mitä aiot rakentaa seuraavaksi ja mihin?

Ota kuitenkin huomioon, että et ole yksin tällä asialla, vaan sinulla on kilpailijoita. Sinulla on aluksi vain vähän kultaa, mutta se riittää ensimmäisiin pieniin rakennuksiin. Koska sinulla on suhteita, saat myös hankittua tarvittavat rakennusluvat. Elasundissa ei tapahdu mitään ilman rakennuslupia! Valmiista rakennuksista saat joko kultaa tai vaikutusvaltaa, ja pian pystyt rakentamaan yhä suurempia rakennuksia. Jos kaikki sujuu hyvin, saatat päästä rakentamaan myös kaupungin muuria tai kirkkoa!

Mutta varo selkäänpuukottajia ja vieraita rakennuslupia naapuritonteillasi. Jos enemmistö ei ole sinun puolellasi, saatat menettää rakennuksesi ja kilpailijasi vievät voiton. Ethän halua että peli päättyy niin? Et todellakaan!
Arviot
Julkaisijat
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi etsimäsi.
tarkempi haku
Julkaisijoiden tiedot
muut tuotteet
Jaa sosiaalisessa mediassa
Share via E-Mail Share on Facebook Share on Twitter Share on Digg