25.00€

Original Alias

Original Alias
Original Alias on hauska sanaselityspeli, jossa pitää osata sanoa toisin, eli saada pelikumppani sanomaan mahdollisimman monta haluttua sanaa antamalla hänelle nopeita vihjeitä ja selityksiä.

Alias-peliä pelataan vähintään kaksihenkisin joukkuein, ylärajaa pelaajamäärässä ei ole.

Alias-pelissä sanat on jaettu aihealueisiin: Esineet ja asiat, Ihmiset ja ammatit, Adjektiivit sekä Verbit. Sanat ovat tuttuja, mutta miten selittäisit tavallisen sanan "tuoli"? "Paikka, jossa istutaan"? Se ei välttämättä riitä, arvaaja voi ehdottaa siihen myös "sohvaa" tai "penkkiä" - joku ehkä "vankilaakin".

Special Aliaksessa selitetään sanoja neljästä aihealueesta: Ympäröivä maailmamme, Urheilu ja liikunta, Viihde ja kulttuuri sekä Sanonnat ja lausahdukset. Pelissä on mukana vaikeampiakin selitettäviä, sellaisia sanoja kuin "näytönsäästäjä", "alitajuinen" tai "irtolainen".

Alias on nopearytminen peli, sillä tiimalasin hiekka valuu armottomasti...

Alias pistää pelaajat puhumaan, ja pelatessa paranee jokaisen kielitaito ja sanavalmius. Kun pelaajat päättävät käyttää selityskielenä jotakin vierasta kieltä, on peli vaativimmillaan ja hauskimmillaan.

Alias-sanaselityspeli on monipuolinen aikuisten peli, jota lapsetkin voivat pelata. Kouluikäisille, opiskelijoille ja kaikille kielitaitoisille Alias on peli-iloittelua parhaimmillaan!
Arviot
Julkaisijat
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi etsimäsi.
tarkempi haku
0 tuotetta
Julkaisijoiden tiedot
muut tuotteet
Jaa sosiaalisessa mediassa
Share via E-Mail Share on Facebook Share on Twitter Share on Digg