5.00€

Sota 2016

Sota 2016
Mikä on pahin pelkosi?
Moni vastaa kysymykseen: sota!

Jere Laineen neljännessä kirjassa mennään vuoteen 2016, ja ruusuinen tulevaisuus onkin muuttunut maailmanlaajuiseksi kriisiksi.

Kun Nato on kaikilla voimillaan kiinni operaatioissa Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Irakissa ja Afganistanissa, joutuu pieni Suomi yllättävästi sivusuunnan sijaiskärsijäksi. Venäjän vaatiessa öljynkuljetuksiin kohtuuttomia myönnytyksiä.

Ihmiskohtalot ajautuvat arvaamattomiin tilanteisiin sodan pyörteissä. Eivätkä poliitikkojen pyrkimykset ja poliittisen pelin ristiriitaisuudet tee asioita yksinkertaisiksi sen enempää Suomessa, Venäjällä kuin Yhdysvalloissakaan. Ja Laine kiihdyttää koko ajan vauhtia yhä ällistyttävämmäksi käyvässä tarinassa.

Kirjan taistelukohtaukset kuvaavat ennenkokemattomalla tavalla nykyaikaista taistelukenttää ja tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden tarkastella suomalaisen sotilaan toimintamahdollisuuksia tämän päivän etulinjassa.

Loppuratkaisujen yllätykset pakottavat pohtimaan syvällisesti omaa asemaamme ja turvallisuuttamme tässä arvaamattomassa maailmassa.

Kirjailijan omin sanoin:
"Ihmiskunnan historia on yhtä kuin sodan historia. Meidän tärkein tehtävämme suomalaisina on pyrkiä siihen, ettemme me olisi enää uutena lukuna tämän historiankirjoituksen tulevissa painoksissa."
Arviot
Julkaisijat
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi etsimäsi.
tarkempi haku
0 tuotetta
Julkaisijoiden tiedot
Nordbooks
muut tuotteet
Jaa sosiaalisessa mediassa
Share via E-Mail Share on Facebook Share on Twitter Share on Digg