5.00€

Susien tango

Susien tango
Heli Luokkala-Nevalainen tunnetaan kemiläisen Nicepappi-yhteen solistina, säveltäjänä ja laulujen tekstittäjänä. Ensimmäisen runokirjansa Metsätähtiseppele hän julkaisi helmikuussa 2014.
Toinen runokirja Susien tango on osittain kirjoitettu tamperelaisen Arto Merikallion kanssa. Merikallio on aikaisemmin osallistunut anonyymisti ensimmäisen kirjasta tekoon, joka julkaistiin maailman ensimmäisenä twitterkirjana. Tämän runokirjan poikkeuksellinen aihe ja facebookista luetut Helin runot houkuttelivat hänet kirjoittamaan nyt omalla nimellään.
Kirjan kolmesta osasta rakkauden kaipauksen ja elämässä syvemmälle sukeltamisen rinnalla keskeiseksi muodostuu Helin ja Arton välinen vuoropuhelu, joka on kuin viattoman eroottinen ja villin primitiivinen kuuma tango. Latinan kielen sana "tango" tarkoittaa kosketusta, eroottista tanssia ja rakkautta.
Loppuosassa kiihkeistä tunnelmista siirrytään syvemmälle luotaamaan elämän kirjoa, aistimaan sen tuoksuja ja sävyjä, sekä vastaanottamaan vainua elämän ehtoosta. Näin kirjan runot piirtävät myös elämänkaaren.
Arviot
Julkaisijat
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi etsimäsi.
tarkempi haku
0 tuotetta
Julkaisijoiden tiedot
Nordbooks
muut tuotteet
Jaa sosiaalisessa mediassa
Share via E-Mail Share on Facebook Share on Twitter Share on Digg