10.00€

Tehdäänkö esitys?

Tehdäänkö esitys?
On päätetty tehdä näytelmä, mutta mistä näytelmän käsikirjoitus? Aina voi muokata Prinsessa Ruususesta tai Punahilkasta yhä uuden version, mutta ohjaisiko tällä kertaa mieluummin sellaisen tarinan jota ei ole aikaisemmin nähty, kuultu tai luettu?

Tehdäänkö esitys -kirja sisältää 14 ala-asteikäiselle sopivaa näytelmää. Lisäksi mukana on muutama lyhyt kohtaus sekä käsikirjoitusmallit koulun kevät- ja joulujuhliin.

Suurin osa näistä teksteistä on syntynyt teatterikerhoissa lasten kanssa työskennellessä ja ideoidessa. Näytelmien valmistustavan vuoksi dialogi sopii erityisen hyvin lasten suuhun.

Kirja sisältää näytelmien lisäksi myös jonkin verran ilmaisuharjoituksia sekä ohjeita näytelmän ohjaamisen aloittamiseen.

Kirjan ja kaikkien näytelmien kirjoittaja, Kirkkonummen Veikkolassa asuva draamakasvattaja ja kulttuurituottaja Ilona Tiainen on ohjannut lasten teatteriryhmiä kouluilla, nuorisotiloilla sekä muissa tiloissa vuodesta 2000 lähtien. Tällä hetkellä Tiainen ohjaa nuorisoteatteriryhmiä Veikkolan kirjastolla. Tämä kirja on Ilona Tiaisen esikoisteos. Kirjan kirjoittamiseen ja kokoamiseen myönnettiin Uudenmaan kulttuurirahaston apuraha.
Arviot
Julkaisijat
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi etsimäsi.
tarkempi haku
0 tuotetta
Julkaisijoiden tiedot
Nordbooks
muut tuotteet
Jaa sosiaalisessa mediassa
Share via E-Mail Share on Facebook Share on Twitter Share on Digg