39.00€

Dominion - Nousukausi 4. lisäosa

Dominion - Nousukausi 4. lisäosa
Rahalla saa ja hevosella pääsee. Kultarahojen kilinä taskunpohjallasi on musiikkia korvillesi. Ainakin se kuulostaa paljon paremmalta kuin kolikkojen helinä jonkun muun taskussa. Sinulla on totta tosiaan kädessäsi elämän valttikortit. Vain kymmenen vuotta sitten kuljit pelloillasi olkihattu päässäsi. Tänään valtakuntasi ulottuu valtamereltä toiselle ja olkihattusikin on maailman suurin. Omistat myös maailman pienimmän koiran ja olet teettänyt itsestäsi luonnollisen kokoisen näköispatsaan puhtaasta hopeasta. Rahalla ei ehkä voi ostaa onnea, mutta sillä voi hankkia mittaamattomasti kateutta, vihaa ja tätä sanoinkuvaamatonta tyhjyyden tunnetta. Joitakin pieniä harmeja on toki - naapurivaltioita, joita pitäisi valloittaa. Tällä kertaa olet päättänyt tehdä sen tyylillä.

Nousukausi on Dominion - Valtakunta pelin neljäs lisäosa.
Nousukautta pelataan yhdessä Dominion - Valtakunta pelin kanssa, myös Hovin juonet, Kaukaiset rannat ja Alkemia lisäosien käyttö on mahdollista.
Nousukautta voi pelata myös tulevien lisäosien kanssa.
Arviot

Asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän tuotteen ovat ostaneet myös seuraavia tuotteita jotka saattavat kiinnostaa myös Sinua
Dominion - Valtakunta
Dominion - Valtakunta
Julkaisijat
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi etsimäsi.
tarkempi haku
Julkaisijoiden tiedot
muut tuotteet
Jaa sosiaalisessa mediassa
Share via E-Mail Share on Facebook Share on Twitter Share on Digg